TB SHIPYARDS
Scheepsbouwer – aanbouw in Kampen

< TERUG NAAR VACATURES

VACATURE
Scheepsbouwer – aanbouw in Kampen

Wij bouwen nieuwe schepen voor de beroepsvaart zoals duwboten en coasters. De bouw start met het maken van secties, die daarna aan elkaar gebouwd worden. Na de aanbouw start het afbouwen en worden relingen, trappen, leidingwerk en dergelijke geplaatst. Als aanbouwer zie je het schip onder je handen groeien. Het aanbouwteam koppelt de secties aan elkaar. En dat is best een uitdaging omdat staal nou eenmaal werkt, waardoor niet alles naadloos aan elkaar past. Je bent dan ook bezig met het stellen en uitlijnen om de constructies goed waterpas te krijgen.

Je verplaatst secties, die tot 180 ton kunnen wegen met een kraan. En je werkt op diverse hoogtes. Je werkt onder andere met slijptol, persluchtgereedschap, lasapparaat, snijbrander, huisjes en keggen, lasbruggen en hijsmiddelen en handgereedschappen.

Kwaliteit en veiligheid staan bij jou – net als bij ons – hoog in het vaandel. Dat zien we terug in de kwaliteit van je werk, in de manier waarop je werkt en ook in je opgeruimde werkplek

Wij zijn op zoek naar een vakman en naar een senior scheepsbouwer voor ons team aanbouw in Kampen. We vinden het belangrijk dat je het hele bouwproces van een schip kent. Omdat je dan begrijpt wat is gebeurd tijdens het bouwen van sectie en je betere beslissingen kunt nemen voor je eigen werk. En je kunt overzien dat wat jij doet, doorwerkt in de afbouw van het schip. Heb je geen ervaring met sectiebouw en/of afbouw, dan kun je dat die bij ons opdoen.

Een senior ijzerwerker geeft, naast het bovenstaande werk, instructies en aanwijzingen over de uitvoering van het werk tijdens de uitvoering. Je geeft meer- en minderwerk door en je voert controles uit die je ook registreert op de daarvoor bestemde documenten. We krijgen regelmatig verzoeken van jonge mensen om een leer-werkplek. Vindt jij het leuk om die leerlingen ons mooie vak te leren, dan is daar ook ruimte voor.

We bieden jou:

  • Een afwisselende, verantwoordelijke functie van 40 uur per week.
  • Een salaris tussen € 2.939,40 en € 3.505,69 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • 27 vrije dagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Alle overige arbeidsvoorwaarden uit de cao Metalektro, waaronder het opbouwen van pensioen.
  • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door learning on the job en door onder andere een online leerplatform met allerlei e-learnings en cursussen.

Jij brengt ons:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als ijzerwerker, scheepsbouwer of constructiewerker. Ga je voor de senior functie, dan heb je minimaal 7 jaar ervaring.
  • Een afgeronde MBO 3 - 4 opleiding. Bijvoorbeeld de opleiding constructiewerker of scheepsbouwer.
  • Een lasdiploma op minimaal niveau 2 (vakman), niveau 3 (senior)

Je gaat werken bij:

Thecla Bodewes Shipyards is een familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van allerlei soorten zee- en binnenvaartschepen. We hebben vier werven. In Kampen, Meppel, Stroobos en Harlingen.

Secties worden gebouwd in Stroobos en Kampen. Het koppelen van de secties en het afbouwen doen we in Kampen. Onze werf in Meppel is gespecialiseerd in reparatie. Harlingen is vooral een verhuurlocatie. We zijn met ca. 150 medewerkers. Voor het inbouwen van elektrische installaties, de aandrijving en andere technische onderdelen van het schip, maken we gebruik van vaste onderaannemers met wie we al jaren samenwerken.

Voor een vrijblijvend gesprek:

Kun je contact opnemen met Hetty Hanekamp of Anniek Witzand via: hrm@tbshipyards.com
telefoon 06-12412459

Acquisitie van werving en selectiebureaus stellen wij niet op prijs.