TB SHIPYARDS
Scheepsbouwer – Sectiebouw voor de werven in Stroobos en Kampen

< TERUG NAAR VACATURES

VACATURE
Scheepsbouwer – Sectiebouw voor de werven in Stroobos en Kampen

Wij bouwen nieuwe schepen voor de beroepsvaart zoals duwboten en coasters. De bouw start met het maken van secties, die daarna aan elkaar gebouwd worden. Na de aanbouw start het afbouwen en worden relingen, trappen, leidingwerk en dergelijke geplaatst. Als sectiebouwer vindt jij het machtig mooi om een sectie of staalconstructie aan de hand van tekeningen en instructies samen te stellen. Voordat je samen met je team begint met bouwen, bepalen jullie de werkvolgorde en de werkwijze. En jullie controleren of de benodigde materialen er zijn en of ze goed zijn.

Wanneer de voorbereiding klaar is, gaan jullie bouwen. Het staal krijg je in kant en klare onderdelen aangeleverd. Die onderdelen zet je met hechtlassen in elkaar. Nauwkeurig werken is dan belangrijk omdat na jou een lasser komt alle naden volledig aan elkaar last. Je werkt onder andere met slijptol, persluchtgereedschap, lasapparaat, snijbrander, huisjes en keggen, lasbruggen, hijsmiddelen en handgereedschappen.

Kwaliteit en veiligheid staan bij jou – net als bij ons – hoog in het vaandel. Dat zien we terug in de kwaliteit van je werk, in de manier waarop je werkt en ook in je opgeruimde werkplek

Wij zijn op zoek naar een vakman en naar een senior scheepsbouwer voor onze team sectiebouw in Stroobos en Kampen. We vinden het belangrijk dat je het hele bouwproces van een schip kent. Omdat je dan beter kunt overzien dat wat jij doet, doorwerkt in de aanbouw en in de afbouw van het schip. Heb je geen ervaring met aanbouw en/of afbouw, dan kun je dat die bij ons opdoen. Een senior ijzerwerker geeft, naast het bovenstaande werk, instructies en aanwijzingen over de uitvoering van het werk tijdens de uitvoering. Je geeft meer- en minderwerk door en je voert controles uit die je ook registreert op de daarvoor bestemde documenten. We krijgen regelmatig verzoeken van jonge mensen om een leer-werkplek. Vindt jij het leuk om die leerlingen ons mooie vak te leren, dan is daar ook ruimte voor.

We bieden jou:

  • Een afwisselende, verantwoordelijke functie van 40 uur per week.
  • Een salaris tussen € 2.939,40 en € 3.505,69 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • 27 vrije dagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Alle overige arbeidsvoorwaarden uit de cao Metalektro, waaronder het opbouwen van pensioen.
  • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door learning on the job en door onder andere een online leerplatform met allerlei e-learnings en cursussen.

Jij brengt ons:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als ijzerwerker, scheepsbouwer of constructiewerker.
  • Een afgeronde MBO 3 - 4 opleiding. Bijvoorbeeld de opleiding constructiewerker of scheepsbouwer.
  • Een lasdiploma op minimaal niveau 2 (vakman), niveau 3 (senior)

Je gaat werken bij:

Thecla Bodewes Shipyards is een familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van allerlei soorten zee- en binnenvaartschepen. We hebben vier werven. In Kampen, Meppel, Stroobos en Harlingen.

Secties worden gebouwd in Stroobos en Kampen. Het koppelen van de secties en het afbouwen doen we in Kampen. Onze werf in Meppel is gespecialiseerd in reparatie. Harlingen is vooral een verhuurlocatie. We zijn met ca. 150 medewerkers. Voor het inbouwen van elektrische installaties, de aandrijving en andere technische onderdelen van het schip, maken we gebruik van vaste onderaannemers met wie we al jaren samenwerken. Voor een vrijblijvend gesprek in Stroobos:

Kun je contact opnemen met Paul Haveman via:
p.haveman@barkmeijer.nl

voor Kampen:
Kun je contact opnemen met Hetty Hanekamp of Anniek Witzand via:
hrm@tbshipyards.com
telefoon 06-12412459

Acquisitie van werving en selectiebureaus stellen wij niet op prijs.