< TERUG NAAR VACATURES

VACATURE PROJECTMEDEWERKER KWALITEIT (QA/QC) TB SHIPREPAIR KAMPEN

TB Shipyards staat bekend om haar innovatie en is in nauwe samenwerking met de klant voortdurend op zoek naar perfectie. Van concept tot constructie, van idee tot design: TB Shipyards werkt met specialisten die oog hebben voor detail en graag een stapje extra doen voor de klant.

Binnen de afdeling projectmanagement ben je in de functie van kwaliteitsmedewerker verantwoordelijk voor het waarborgen en optimaliseren van de kwaliteit tijdens de sectiebouw, cascobouw en afbouw van een project en het uitvoeren en coördineren van de benodigde werkzaamheden daarvoor tijdens het bouwproces.

In deze afwisselende functie heb je te maken met alle facetten van het lassen in onze productie, gedurende het gehele bouwproces. Kennis en ervaring met lasprocessen, NDO onderzoek en laskwalificaties zijn een vereiste. Daarnaast wordt bij deze functie kennis van normen, veiligheids- en klassevoorschriften en kwaliteits- en keuringseisen verwacht. Ervaring in de scheepsbouw is een pré. Reacties en sollicitaties, voorzien van een motivatiebrief en CV, zien wij graag tegemoet per email, hrm@tbshipyards.com t.a.v. John van Mierlo

Reageren

Voornaam:

Achternaam:

Email:


Upload hier je CV:


Upload hier je motivatie brief:
Contact
TB Shiprepair Meppel
Kaapweg 4 (Oevers A)
7944 HV Meppel
T: +31 (0)522 270013
meppel@tbshiprepair.com